top of page
  • Turgeneralene

Trimposter

Oppdatert: 24. jan. 2022

Drivdalen idrettslag har et nett av trimposter i nærmiljøet i Drivdalen både sommer og vinter. Idrettslaget ser det som viktig at ”hverdagstrimmen” blir en naturlig del av de daglige aktivitetene. Vi håper at besøk på trimpostene skal friste til det. På alle poster er det ei trimbok der besøkene noteres. DIL har i alt 10 trimposter stående ute .Den enkelte post er omtalt under Tur-tips: Trimposter.


Ved årets slutt blir alle trimbøkene skiftet ut og besøkene talt opp. Den deltakeren som har flest besøk på den enkelte trimpost, får tildelt DIL’s trimpremie :-glasskunst laget av Benth Owesen. I tillegg trekkes det ut en premie blant alle deltakerne på den enkelte post. DIL–premiene er populære, og på enkelte poster konkurreres det hardt!
Trimpost 2: Sætermorka

Trimpost 4: Søstusetra

Trimpost 5: Sætrumsmoen

Trimpost 6: Fossessetra

Trimpost 7: Risfossen/Fantholo

Trimpost 8: Stølegga/EnganHvis du ønsker å ha med deg et kart ut på tur anbefaler vi enten å skrive ut kart fra Kartverkets turkartløsning ellers å laste ned appen UT.no på mobiltelefonen. Kart over adkomst til alle trimpostene ligger der sammen med turbeskrivelser. Vær oppmerksom på at det ikke er mobildekning ved alle trimpostene (for eksempel Skrustølen).


1 242 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page